.

Nieuws

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december hebben wij onze kerstconcerten gegeven in de Walfiduskerk in Hellum. Tijdens twee uitverkochte avonden kon het publiek genieten van een breed repertoire aan kerstliederen, en muzikale intermezzo's van Henk en Rianne van Dusseldorp op cello en harp.  

2017-06-26

2017-12-19

gallery/03

Wie zijn wij                       Wat doen wij                    Wordt lid

Ons repertoire bestaat uit modern, populair, musical, licht klassiek en streektaal, meestal vierstemmig gezongen. Onder leiding van dirigent Herman Koster oefenen wij ons bestaande repertoire en studeren wij nieuw repertoire in. Wij treden gemiddeld vier keer per jaar op, met als hoogtepunt ons kerstconcert.

 

gallery/04

Zingen bij Syerdeberth? Meld je hiervoor bij een van de bestuurs-leden en kom vrijblijvend kijken en luisteren. Zij vertellen je alles over de aanmelding en het lid-maatschap.

 

De contributie is € 13,- per maand. Daarnaast is er een eenmalige bij-drage van € 5,- voor een zangmap en sjaaltje/vlinderstrik.

Wij zijn een koor van ca. 65 leden. Iedere maandagavond repeteren wij van 19.30 tot 22.00 uur in 'De Vier Jaargetijden' in Siddeburen. De naam Syerdeberth (spreek uit: sij-jer-de-bert) staat voor de historische naam van het dorp Siddeburen. 

 

 

 

gallery/02

Hartelijk welkom bij neutraal gemengd koor Syerdeberth!

 

Vanuit onze thuisbasis in Siddeburen, repeteren wij iedere maandagavond met veel plezier. Wij streven naar kwaliteit en kwantiteit, waarbij het vormen van onderlinge contacten, vriendschappelijke banden en de muziek centraal staan

 

Meer weten? Zie de informatie onderaan deze pagina.

 

 

Inspiratie van Muziek

tekst tekst tekst tekst

gallery/pict1